Undervisning og Supervision

Undervisning: Jeg har en specialiseret viden omkring personlighedsforstyrrelse, selvskade, affektregulering, Dialektisk Adfærdsterapi og tilbyder undervisning indenfor dette.

Ønsker I at etablere en DAT færdighedstræningsgruppe  tilbyder jeg undervisning og supervision til etablering af gruppen. Dialektisk Adfærdsterapi (DAT) er en del af 3. bølge kognitiv terapi.  DAT er en af de bedste metoder til at mindske uhensigtsmæssig adfærd som selvskade, affektudbrud,  og anden impulsadfærd. Via færdighedstræningsgruppen hjælpes folk til at lære at rumme og regulere deres følelser, så de kan træffe bedre valg.

 

Supervision: Jeg tilbyder sagssupervision samt supervision i psykiatrisk differentialdiagnostik til yngre psykologer og læger. 

Til psykiatriske bosteder tilbydes sagssupervision. Når man arbejder med mennesker kommer egne følelser let i spil. Der kan være problematikker, der kommer ind under huden, måske fordi de anslår temaer fra ens eget liv. Supervision og sparring er gode redskaber til at forholde sig til sig selv i arbejdet. Det sikrer faglighed og modvirker udbrændthed. Metoder og tilgange fra Dialektisk Adfærdsterapi kan indgå i supervisionen.

Jeg er godkendt Specialist og Supervisor i Psykopatologi/klinisk psykologi. Jeg har fra psykiatrien erfaring med sagssupervision af tværfagligt personale i sengeafsnit og ambulatorium; af bosteder, og af yngre psykologer, individuelt og i gruppe.

Der kan være tale om såvel enkeltstående som længere forløb.

Har du en forespørgsel?

Skriv til mig direkte igennem formularen her på siden, eller send en mail på info@margitlange.dk
Du skal også være velkommen til at give mig et kald, og lægge en besked, så ringer jeg tilbage snarest.

Please prove you are human by selecting the Heart.

Du er velkommen til at skrive en besked til mig.
Gå til kontakt her